GRUP CALSINA CARRÉ - GRUP

The Logical Way

La via lògica a seguir per assegurar la eficiència en els processos logístics en la seva cadena de valor.

Organització

El Grup Calsina Carré el formem una gran família d'empreses dinàmiques, de marcada vocació internacional, l'objectiu principal de les quals és aconseguir la satisfacció dels seus clients. Després de 4 dècades d'història, ens hem situat com una referència europea del transport terrestre, la logística, i el sofware especialitzat... la cadena logística integral. Un alt coneixement del mercat ens permet abordar amb èxit tot tipus
de projectes logístics. Com a únic interlocutor dels nostres clients, desenvolupem un tipus de negoci en el que abarquem tots els aspectes de la cadena logística integral. Les divisions que constitueixen el nostre grup, fonamenten la seva visió empresarial en un equip humà altament qualificat, amb un know how contrastat. Convergim un grup de professionals que coneixem el negoci i el territori per on ens movem.
Ens hem dotat de tecnologies punteres, creant el nostre propi software de gestió per a adaptar-lo a qualsevol activitat logística. Amb tot això, ens hem preparat per aportar als nostres clients una gamma de serveis basats en la qualitat, la confiança i la sostenibilitat.Reprodueix el vídeo

+500 empleats

Personal altament qualificat i especialitzat en la gestió i operació logística
Recursos humans →


700 vehicles

La flota més avançada, eficient i energèticament compromesa amb el medi ambient


65.000 m2

Una xarxa amb més de 45.000 m2 en Europa i 10.000 m2 en el nord d'Àfrica
Localitzacions →


CONSELL D'ADMINISTRACIÓ CALSINA CARRÉ

Visió


Som una multinacional familiar catalana que volem ser un referent en Serveis de Transport, Logística i Programari especialitzat amb una àmplia cobertura a Europa i al Nord d'Àfrica.
Volem garantir eficiència, qualitat, confiança i rapidesa en els moviments i la gestió de les mercaderies.
Volem formar un col·lectiu de persones responsables, capaços de generar idees (imaginar, pensar, crear), amb sentit d’equip i amb valors familiars.
Volem continuar invertint utilitzant recursos eficients i respectuosos amb la natura i el medi ambient.
I tot això, amb l’objectiu de satisfer les necessitats de persones i organitzacions perquè esdevinguin els nostres clients.

Missió

Oferir i assessorar de manera lògica, senzilla i directa tots aquells serveis de Moviment de mercaderies (Transport), Gestió (Logística) i Traçabilitat (Programari). Ho volem fer al costat d’un equip de persones implicades en el nostre projecte. Volem oferir un servei estrella (oferta especialitzada- 3P) que ens diferenciï clarament. Volem consolidar una forta xarxa a Europa i al Nord d’Àfrica, invertint recursos propis i aliens. I tot això amb l’objectiu clar d’obtenir la màxima satisfacció dels nostres clients, dels nostres professionals que treballen en el nostre grup i de tots els nostres col·laboradors (Grup Calsina Carré). En definitiva, SER LA VIA LÒGICA ...” The Logical Way “

Valors

Aquests són els valors que ens faran créixer com a grup, juntament amb els nostres proveïdors, partners i clients:

  • Pertinença al Grup
  • Respecte a les persones, les seves cultures i al medi ambient
  • Honestedat, curiositat i responsabilitat
  • Els Valors fan a les persones. Les persones fan a les empreses

Història

"La nostra experiència ens porta a un futur prometedor"


A l'any 1971, Jaume Carré Vicens i Cristina Calsina Suñer, van fundar Transports Calsina y Carré, una companyia dedicada en els seus inicis a la Càrrega Completa terrestre. No va ser fins l'any 92, quan la segona generació de la familia; Ramon, Maria Cristina i Josep Maria, van iniciar la diversificació de l'oferta (LTL i SERVEIS LOGÍSTICS). 42 anys després, el GRUP CALSINA CARRÉ ha esdevingut un Operador Logístic Integral, amb una forta presència a Europa i el Nord D'Àfrica. En aquest procés d'expansió, hem forjat un equip humà (460 persones) amb una forta vocació internacional i que roman prop dels pensaments i necessitats dels nostres clients. Ens hem dotat d'una flota moderna i sostenible que supera ja les 400 unitats, així com una capacitat logística per sobre dels 55.000 m2. Ens hem estructurat, mitjançant el Consell d'Administració, afegint-hi una nova Direcció General. Des d'aquí, ens articulem en les diferents Direccions Funcionals de la Companyia: RR.HH, OPERACIONS, TRANSPORT, FINANCERA i COMERCIAL. I la història no acaba aquí. Començarem el 2014 amb nous reptes de futur, per assolir sempre l'excel·lència de la nostra oferta. A Calsina Carré, ho tenim clar des dels inicis i seguirem treballant per fer realitat el concepte “The Logical Way”