GRUP CALSINA CARRÉ - LOCALITZACIONS

Xarxa Internacional

Des de l'any 1998, Calsina Carré començà una carrera per dotar-se d'una àmplia xarxa de serveis, a Europa i al Nord d'Àfrica. Com a operador logístic integral tenim la necessitat d'acostar-nos cada còp més als nostres clients, mitjançant una xarxa internacional de plataformes multiservei. Al llarg de tota la xarxa, podem oferir als nostres clients tot tipus de serveis de transport i logística.

  • · Transport de grupatge i carga completa
  • · Serveis de distribució
  • · Cross-Docking
  • · Fluxe Tens
  • · Serveis de logística integral (de compra, distribució, inversa)
  • · Dipòsit duaner
Pont de Molins

7.000 m2

Seu Social del Grup, plataforma ubicada a 6 Kms de la frontera francesa (PORTA A EUROPA) és el vaixell insígnia de Calsina. Des d'aquí operem com a:

  • Centre d'operacions per a les activitats de Transport a Europa i el Nord d'Àfrica
  • Centre de comunicacions i software
  • Centre Administratiu i Financer


Barcelona

2.400 m2

Des de d'aquesta plataforma oberta en novembre del 2012 en un centre neuràlgic com el CIM del Vallés, gestionem els fluxes de distribució en la província de Barcelona. Realitzem activitat de cross-docking per les nostres plataformes de Valls i Pont de Molins. I el més important, operem com a porta de sortida per a les línies amb PORTUGAL i MARROC.


Valls

13.000 m2

És la primera gran plataforma logística del grup. Situada en la població de Valls, està especialitzada en la gestió integral de la cadena logística. 3PL per a tot tipus de sectors Industrials: automoció, química, farmacèutica, alimentació, ...
Valls

5.000 m2

En aquesta plataforma realitzem activitats de distribució per a tota la província de Tarragona i Lleida, i consolidem la sortida de línies de transport a Europa, especialitzant-nos en el sector Químic de Tarragona.
Roquetes

2.000 m2

Plataforma logística localitzada al sud de la província de Tarragona, dedicada a activitats monoclient.París

1.200 m2

Des del 2008 gestionem tot tipus d'operacions logístiques i de transport. Des de Bonneuil sur Marne, gestionem la distribució en la regió Parisina i consolidem línies de transport, com a porta de sortida pel nord d'Àfrica (TUNÍSIA i MARROC).
Marseille

1.200 m2

Des de la nostra plataforma situada en la zona portuària de Marseille, gestionem tot tipus d'activitat logística, transport i cross-docking, servint com a centre de consolidació de fluxes des de tota Europa amb destí Tunísia.

Pitesti

6.000 m2

Seu Social i Centre d'operacions per a European Logistics (Empresa del Grup Calsina), i Routing center per a una flota que supera les 100 unitats. Des d'aquesta localització gestionem les activitats de transport generades per la filial EUROPEAN LOGISTICS, i operem com a plataforma logística especialitzada en serveis 3PL.Bursa

5.000 m2

En aquesta plataforma ubicada a uns 150 Kms d'Istambul, ens hem especialitzat en la prestació de serveis 3PL. Molt especialment en el sector de l'automoció, per als quals oferim tot tipus de recolzament logístic a la seva cadena de producció.
Tunis

6.000 m2

La nostra primera plataforma del Nord d'Àfrica, s'ha especialitzat en serveis 3PL. La seva capacitat, funcionalitat (dipòsit duaner), i localització estratègica, ens permet desenvolupar tot tipus d'activitat de transport, distribució, cross-docking i prestació logística.

Tanger

4.000 m2

Situada en Tanger Med, ens permet agilitzar tot tipus d'operacions amb els nostres clients i plataformes europees. Porta d'entrada i centre de consolidació de tots els fluxes provinents de les nostres plataformes europees.

.

Venlo

3.400 m2

Situat a la població Holandesa de Venlo, Calsina carre Benelux es la darrera incorporació al Grup (NOV 2014). Amb una superficie de 3.400 m2, ens hem dotat d´un magatzem modern i estrategicament situat, i gestionat per un equip format als nostres Serveis Centrals de Pont de Molins. Desenvolupem activitats de Cross Docking i distribució per tot el Benelux i la conca del Rhur, així com la consolidació de càrrega marítima amb Europa Central i de l´Est.

COLUMBUSWEG, 20
5928 LC Venlo - NL
Tel +31 (0)77 2050030
venlo@calsina-carre.com