GRUP CALSINA CARRÉ - NOTÍCIES

Últimes notícies

Calsina Carre i IVECO, compromesos amb el futur.

26/02/2018
       

El grup Calsina Carre amb colaboració amb IVECO amplia la seva flota amb un Stralis NP (GNL), el seu primer camió de gas natural amb el compromís d'assolir un transport més sostenible.   

Calsina Carre, grup multinacional dedicat al transport i logística, amplia la seva flota amb un Stralis NP (GNL), es continua així amb el compromís de les dues empreses per un transport sostenible.
 
El grup multinacional de transport i logística Calsina Carre continua la seva aposta per un futur més sostenible i eficient, es va adquirir una tractora de GNL (gas natural liquat) d'IVECO, líder Europeu en la producció i comercialització d'aquesta tecnologia.
 
La venda s'ha dut a terme des de Zona Franca Alari Sepauto, concessionari oficial d'IVECO a Barcelona. Al lliurament van acudir Jordi Sardina, director general de Zona Franca, Jordi Puigdemont, director comercial i com a representants del grup Calsina Carre, Alba Carre, directora general, i els consellers delegats Josep Maria Carre, Ramon Carre i Mª Cristina Carre.
 
Calsina Carre, un futur prometedor
 
Amb fluxos regulars a tot Europa i el Magrib, Calsina Carre posseeix una flota d'uns 700 vehicles dotats amb tecnologia d'última generació que permeten conèixer l'estat en línia dels enviaments. Així mateix, la formació professional dels seus conductors i la seva dilatada experiència en diversos sectors (automoció, farmàcia, tèxtil, químics, etc.) fan d'Calsina Carre una de les empreses de transport referents a nivell nacional.
 
La Responsabilitat Social Corporativa d'aquest grup conforma un dels seus pilars bàsics, manifestant-se en el seu compromís explícit de reduir les emissions de CO2, incrementar la seguretat viària i garantir respecte als seus treballadors. Tot això aporta als seus clients un servei final basat en la qualitat, confiança i sostenibilitat.
 
IVECO, pioner en el desenvolupament del gas natural
 
En el marc de l'Estratègia Europa 2020, a través de la qual la UE pretén reduir els gasos efecte d'hivernacle un 20% i augmentar l'eficiència energètica en la mateixa proporció, l'avanç del sector de l'automoció cap a combustibles i solucions més respectuosos amb el medi ambient es converteix en una realitat necessària. Com a combustible per a vehicles, el gas natural és l'energia fòssil amb menor impacte ambiental. A més, els vessaments de GNL es dissipen en l'aire, evitant la contaminació del sòl i l'aigua.
 
IVECO és l'únic fabricant que ofereix l'opció d'adquirir vehicles de combustible alternatius per a totes les seves gammes. Aquesta línia de vehicles d'IVECO conforma una aposta segura per al futur del transport sostenible i eficient, formant part de la nova manera d'entendre l'energia.


IVECO

IVECO és una marca de CNH Industrial NV, empresa líder mundial en el sector de béns d'equip que cotitza a la Borsa de Nova York (NYSE: CNHI) i en el Mercato Telematico Azionario, organitzat i gestionat per Borsa Italiana (MI: CNHI) . IVECO dissenya, fabrica i comercialitza una àmplia gamma de vehicles industrials lleugers, mitjans i pesats, i camions d'obres.
 
L'àmplia gamma de productes IVECO inclou el model Daily ( 'Van of the Year 2015'), que cobreix el segment de 3,5 a 7,2 tones; el Eurocargo ('Truck of the Year 2016'), de 7 a 18 tones i els de més de 16 tones Stralis, produït en exclusiva a la planta d'IVECO a Madrid, i Trakker (especialitzat en activitats off road). Sota la marca IVECO Astra, produeix també vehicles per a la construcció i la mineria, basculants rígids o articulats i vehicles especials.

 
Amb més de 21.000 empleats, IVECO fabrica vehicles equipats amb les més avançades tecnologies en 7 països del món, a Europa, Àsia, Àfrica, Oceania i Amèrica Llatina. Els 4.200 punts de venda i assistència en més de 160 països garanteixen el suport tècnic en qualsevol lloc en el qual treballa un vehicle

IVECO.
 
Per a més informació sobre IVECO: www.iveco.com
Per a més informació sobre CNH Industrial: www.cnhindustrial.com

Tornar enrera