GRUP CALSINA CARRÉ - NOTÍCIES

Últimes notícies

FIRES DE LOGÍSTICA I TRANSPORT 2017: Una petita reflexió

26/02/2018
       

FIRES DE LOGÍSTICA I TRANSPORT 2017: Una petita reflexió   

FIRES DE LOGÍSTICA I TRANSPORT 2017 

Històricament les fires han segut espais propicis i oportuns per a trobades de negocis;  durant aquest   any   2017, la nostra empresa Calsina Carré ha participat en diverses  fires, entre les que  tenim: SIL 2017 i la fira de MUNICH. 
                                                 

En el cas de SIL 2017, es va celebrar del 9 al 12 de juny   a Barcelona,  l'esmentada  edició del Saló Internacional de la Logística i la Manutenció, es va realitzar al Recinte de Montjuïc, a la plaça Espanya de "Fira de Barcelona"; és un esdeveniment organitzat pel  consorci  Zona  franca  Barcelona  i  està  dedicat  al  desenvolupament  empresarial amb l'objectiu d'ampliar les possibilitats de negoci i de networking de cada empresa. En aquesta ocasió l'eslògan era: "El nostre èxit, que el teu negoci creixi", pensant en les possibilitats que es poden presentar en qualsevol   moment i lloc, de manera que aquest espai s'ha consolidat com l'esdeveniment líder d'aquestes   característiques al 
sud d'Europa i el Mediterrani. 

En  aquesta  fira  es  van  representar  diferents  sectors  entre  els  quals  es  trobaven: Transports  de  càrrega  i  serveis  logístics,  noves  tecnologies  i  solucions  IT, desenvolupament i investigació, intralogística i emmagatzematge  etc. 

                                           
D'una altra banda tenim "Transport logistic Munich", que es va celebrar entre el 4 i el 7 de  juny,  aquesta  fira,  és  un  espai  que  ofereix  als  seus  participants  i  visitants  una àmplia visió de tot el procés del transport i la logística. Cada vegada hi ha més i més expositors de tot el món, els quals presenten els seus productes i els seus serveis. Al mateix temps que Transport logistic Munic presenta les seves novetats en innovació i desenvolupament  ofereix  un  extens  programa  d'esdeveniments  i  conferències,  per donar a conèixer als seus visitants les noves tecnologies desenvolupades en aquesta àrea. A més, la fira constitueix una plataforma ideal per a l'intercanvi i la transferència de coneixements i per a la creació de xarxes. La innovació i la I + D es posen de manifest durant els dies d'exposició de les fires, la qualcosa  no  és  aliena  a  la  nostra  empresa,  la  qual  en  la  seva  projecció  integral  i internacional  amplia  les  seves  xarxes  cap  a  una  perspectiva  més  abarcadora  i  es desplega cap a noves destinacions ; la participació en aquests esdeveniments es pot considerar  fructífera  i  esperançadora.  Els  professionals  que  es  dediquen  al  món  del transport i la logística estan immersos en un procés de progressió i desenvolupament per brindar cada vegada un servei amb més qualitat i eficiència. 

En tots dos esdeveniments es van realitzar nombroses trobades amb clients potencials i  es  van  establir  diverses  oportunitats  de  negocis.  Els  nostres  representants  van exposar amb tota claredat la raó de ser i els objectius de l'empresa, els quals es van veure reflectits en la tasca realitzada durant aquests esdeveniments. 
Esperem seguir participant d'aquestes edicions i d’altres tan importants com aquestes que sorgeixin per donar a conèixer el desenvolupament del sector i les possibilitats de negoci i networking.

Tornar enrera