GRUP CALSINA CARRÉ - NOTÍCIES

Últimes notícies

SIL 2018

28/06/2018
       

SIL 2018, és la fira líder de logística, transport, intralogística i supply chain de tot el sud d'Europa. 

El passat mes de juny es va celebrar a Barcelona SIL 2018, l'edició número 20 de la Fira líder de logística, intralogística i supply chain de tot el sud d'Europa.


Calsina Carre, la nostra empresa va participar i va mostrar les novetats i els èxits aconseguits des de l'última edició al passat any 2016. L'esdeveniment va créixer considerablement, la magnitud assolida supera les edicions anteriors, no només per la quantitat de participants, sinó també per la qualitat dels mateixos i les empreses presents al recinte, les quals van posar de manifest el seu potencial durant l'esmentat succés; companyies tan importants en el nostre sector com XPO, Transcoma i DHL, van exposar els seus avenços, i van presentar exemples de bones pràctiques i de les noves tecnologies, que s'apliquen en aquest camp.

Des del stand de Calsina Carre, les sensacions i les experiències viscudes van ser molt positives, es van establir noves oportunitats de negocis, un exemple d'ells va ser el contacte amb l'empresa francesa Bayrol i es van aprofundir els llaços ja existents amb clients tan importants com Quimidroga, Arkema, Emplater, Kostal Ibèrica, Nestlé España i Elix.

La Fira ens va deixar un molt bon sabor de boca i va evidenciar la bona salut de la qual gaudeix el món de la logística, i les seves ramificacions en aquesta xarxa global de la qual som part i en la què a través del networking, podem créixer tots junts.

La competitivitat present a la fira va ser un incentiu pel qual Calsina Carre ha de tornar a ser  en la "nova era" de la  logística l'exemple a seguir en la seva regió i en Europa; SIL 2018 és i serà un important punt de trobada i un termòmetre per mesurar el mercat de la logística europea. 

Calsina Carre com a referent en la seva branca va aprofitar l'oportunitat que va oferir aquest espai per interactuar amb les empreses participants i amb el públic en general, perquè qualsevol persona pot ser un client potencial, i aquesta és una de les premises de la nostra empresa. 

Tornar enrera