GRUP CALSINA CARRÉ - NOTÍCIES

Últimes notícies

La guerra pel talent

29/07/2018
       

La captació i retenció del talent és una de les  prioritats de les grans empreses del nostre temps

Des de que va sorgir el sistema capitalista mundial al segle XV, les grans empreses van necessitar professionals especialitzats per desenvolupar differents tasques dins del àmbit de l'empresa, ara som al segle XXI i amb el desenvolupament de la ciència, la tècnica, i sobre tot el sorgiment de les noves tecnologies al nostre temps, necessitem un professional compromès amb la seva tasca dins de la empresa i amb un sentit d'identitat propi. 

L'assoliment de un equip professional identificat i compromès amb el sentit de la empresa, és complicat i cada cop més dificil, juntament amb la competitivitat que existeix en el món dels negocis als nostres dies. La captació i la retenció de professionals formats en tasques específiques de cada professió és una labor que no acaba mai, tractar de aconseguir un personal "fix" que es dediqui a millorar i que aporti idees noves al desenvolupament de cada branca de l'economia forma part del dia a dia de les grans companyies del nostre entorn. 

Calsina Carre immersa en el perfeccionament empresarial i en l'adquisició d'un profesional cada cop més especialitzat, va participar en el esdeveniment "La guerra pel talent" el qual es va celebrar fa una setmana a  Girona, es tractava de donar a conèixer el resultat d'un estudi que es va fer amb 100 empreses de la regió, on Calsina Carre com pionera en la seva branca no podia faltar; el estudi anomenat: Girona 100 SA va ser liderat per la consultora: KPMG i la Universitat de Girona i va comptar amb la participació de les principals empreses de la zona, com la nostra. 

Entre els temes més debatuts es van trobar la gran quantitat de contractes temporals i l'augment del cost de les matèries primeres. El resultat d'aquest estudi, va sortir d'una enquesta realitzada entre els mesos de març i abril de 2018. De les 100 empreses participants 81 són familiars.

Calsina Carre té com prioritat assolir una millora en tots els aspectes de la seva economia, sobretot al tema de la rendibilitat la qual cosa és per a prop del 70% la principal prioritat a mitjà termini (els pròxims dos anys), de les grans empreses de la zona. 

El futur de l'empresa gironina del qual Calsina Carre vol ser un exemple a seguir té molta bona salut i es presenta prometedor, i amb la contribució de tots podem tenir una economia millorada amb equips de treball cada cop més professionals.         

Tornar enrera